preloader

webinar 30 mei 2024 – In 4 stappen naar een effectieve rechtmatigheidsverantwoording

Regelmatige spendanalyses leiden tot nauwkeurigere data en betere besluitvorming rondom de rechtmatigheid.
in 4 stappen naar een effectieve rechtmatigheidsverantwoording

In deze webinar van 24 minuten, laat Jeroen Corts, CEO van Purfaction, u zien hoe u uw team de rechtmatigheidsverantwoording effectiever en efficiënter uit kan voeren en u in control blijft m.b.t. rechtmatigheid.
Het zijn slechts 4 stappen!

Benieuwd welke dat zijn? Geef u op, met onderstaand formulier.

webinar rechtmatigheid voor wethouders met de Purfaction spendanalyse
24 minuten webinar

rechtmatigheidsverantwoording, moet het echt zo moeizaam?

voor:  Wethouders
datum: do 30 mei 2024 🕜 13:30 - 14:00 
 
 

De eerste ronde voor de rechtmatigheidsverantwoording zit erop; het was een moeizame klus voor veel gemeenten en ZBO's. Ook al waren er tools ter beschikking gesteld (bv. die van BeterAanbesteden) het minitiueus verzamelen, invullen en nalopen van alle crediteuren nam veel tijd in beslag en het proces was erg foutgevoelig.

Dat het ook anders kon, liet één van onze klanten zien in dit recent gepuliceerd artikel. In deze webinar van 24 minuten, gaan we in op de tool die ten grondslag ligt aan het succes van die gemeente: het uitbesteden van de spendanalyse aan Purfaction; de spend laten koppelen aan de contracten en met deze informatie de Excel tool van BeterAanbesteden vooringevuld klaar te zetten voor eventuele correcties door uw team.

Door de spendanalyse te koppelen aan contracten kun je rechtmatigheids issues in de toekomst voorkomen.
Je bent en blijft in control!

Dit zijn de 4 stappen die nodig zijn om de rechtmatigheidsverantwoording een stuk effectiever en efficiënter uit te kunnen voeren:

 1. Spendanalyse als basis: Purfaction verzorgt de verwerking van de grootboek- en contractgegevens en publiceert de resultaten spendanalyse dashboards.
 2. Efficiënt aanmaken van crediteurenkaarten: Purfaction zet voor u de analyses klaar in het #BeterAanbesteden formaat (spendanalyse & crediteurenkaarten).
 3. Beoordeling en toelichtingen hergebruiken: De vooraf ingevulde waarden controleert u en vult u aan. Eerdere toelichtingen worden in Purfaction bewaard.
 4. Periodiek bijhouden en monitoren en zo de werkdruk evenredig te verdelen en pro-actief te reageren.

Aanmelden voor het webinar

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u de Teams vergaderlink voor donderdag 30 mei.

  Door de spendanalyse uit te besteden aan Purfaction onstaat er de ruimte om te focussen op de inhoud en ontstaat er een stapsgewijs verbeterproces.

  Als u zich verder wilt inlezen op dit onderwerp, lees dan hoe u de spendanalyse  in kunt zetten voor de rechtmatigheidsverantwoording gemeenten. Als u wilt lezen hoe u de spendanalyse nog meer in kunt zetten naast de rechtmatigheidsverantwoording, lees: spendanalyse gemeente, voor doelgerichte actie.

  Wilt u meteen aan de slag met onze oplossing voor de rechtmatigheidsverantwoording, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Graag brengen wij samen met u het controle dossier op orde.

  Related Post