preloader

webinar – 21 dec 2023 – spendanalyse & rechtmatigheid | waterschappen en provincies

Dit event is reeds voorbij

Dit event is reeds geweest. Als u een PDF van dit event wilt ontvangen, gebruik dan onderstaand aanvraagformulier. Als u meer wilt weten over dit onderwerp kunt u ook een demo bij ons aanvragen, dan kunnen we gericht kijken naar de problemen die u tegenkomt bij de rechtmatigheidsverantwoording.

een webinar over de spendanalyse speciaal voor Provincies en Waterschappen

In dit webinar van 24 minuten, laat Jeroen Corts, CEO van Purfaction, u zien hoe u in 4 stappen het controle dossier voor de rechtmatigheidsverantwoording voor Inkoop op orde kunt krijgen door gebruik te maken van de #BeterAanbesteden module.

Alvast een kleine hint: automatisch crediteurenkaarten klaarzetten uit de compleet verzorgde spendanalyse van Purfaction.

Het controle middel voor rechtmatig inkopen is: de spendanalyse
Grip op rechtmatigheid van de uitgaven met de spendanalyse
24 minuten webinar

spendanalyse, de tool voor de rechtmatigheidsverantwoording

voor:  financial controller, manager inkoop 
datum: 21 dec, 11:30 - 12:00 / is reeds geweest
 
 

Het jaar is bijna afgerond en de komende weken zullen vol zitten met het opbouwen van het controle dossier voor de rechtmatigheidsverantwoording over de afgelopen 4 jaren. Ondanks de hulpmiddelen die worden aangeboden door  BeterAanbesteden , merken we dat  veel organisaties worstelen met het op orde krijgen van de benodigde interne controles.

In deze webinar van 24 minuten, neemt Jeroen Corts, CEO van Purfaction, u mee naar de tool bij uitstek voor het vaststellen, monitoren en verbeteren van de rechtmatigheid van inkoop: de verzorgde spendanalyse en de het automatisch aanmaken en invullen van de #BeterAanbesteden crediteurenkaarten.

Wij laten zien, hoe u met de Purfaction spendanalyse, in slechts 4 stappen de rechtmatigheidsverantwoording een stuk effectiever en efficiënter uit kunt voeren:

  1. Spendanalyse als basis: Purfaction verzorgd de verwerking van de grootboek- en contractgegevens en publiceert de resultaten spendanalyse dashboards.
  2. Efficiënt aanmaken van crediteurenkaarten: Purfaction zet voor u de analyses klaar in het #BeterAanbesteden formaat (spendanalyse & crediteurenkaarten).
  3. Beoordeling en toelichtingen hergebruiken: De vooraf ingevulde waarden controleert u en vult u aan.Eerdere toelichtingen worden in Purfaction bewaard.
  4. Periodiek bijhouden en monitoren en zo de werkdruk evenredig te verdelen en pro-actief reageren.

Aanvraag PDF van het webinar

Dit webinar is reeds voorbij. Als u wilt, kunnen we de PDF van de presentatie toesturen.

Vul dan uw gegevens hieronder in.

    Als u zich verder wilt inlezen op dit onderwerp, lees dan hoe u de spendanalyse  in kunt zetten voor de rechtmatigheidsverantwoording gemeenten. Als u wilt lezen hoe u de spendanalyse nog meer in kunt zetten naast de rechtmatigheidsverantwoording, lees: spendanalyse gemeente, voor doelgerichte actie.

    Wilt u meteen aan de slag met onze oplossing voor de rechtmatigheidsverantwoording, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Graag brengen wij samen met u het controle dossier op orde.

    Related Post