preloader

webinar 25 apr 2024 – Rechtmatigheidsverantwoording | VIC

een webinar over spendanalyse & rechtmatigheid speciaal voor VIC

In dit webinar van 24 minuten, laat Jeroen Corts, CEO van Purfaction, u zien hoe u in 4 stappen het controle dossier voor de rechtmatigheidsverantwoording voor Inkoop op orde kunt krijgen door gebruik te maken van de #BeterAanbesteden module.

Alvast een kleine hint: automatisch crediteurenkaarten klaarzetten uit de compleet verzorgde spendanalyse van Purfaction.

Het controle middel voor rechtmatig inkopen is: de spendanalyse
VIC controller rechtmatigheid webinar
24 minuten webinar

spendanalyse, de tool voor de rechtmatigheidsverantwoording

voor:  VIC & Controllers
datum: do 25 apr 2024 🕜 13:30 - 14:00 
 
 

De meeste gemeenten, provincies en waterschappen zijn (bijna) klaar met de rechtmatigheidsverantwoording over de afgelopen 4 jaren. Ondanks de hulpmiddelen die worden aangeboden door o.a. BeterAanbesteden, merken we dat veel organisaties worstelen met het op orde krijgen van de benodigde interne controles en documentatie.

In deze webinar van 24 minuten, neemt Jeroen Corts, CEO van Purfaction, u mee naar de tool bij uitstek voor het vaststellen, monitoren en verbeteren van de rechtmatigheid van inkoop: de verzorgde spendanalyse en de het automatisch aanmaken en invullen van de #BeterAanbesteden crediteurenkaarten.

Wij laten zien, hoe u met de Purfaction spendanalyse, in slechts 4 stappen de rechtmatigheidsverantwoording een stuk effectiever en efficiënter uit kunt voeren:

  1. Spendanalyse als basis: Purfaction verzorgd de verwerking van de grootboek- en contractgegevens en publiceert de resultaten spendanalyse dashboards.
  2. Efficiënt aanmaken van crediteurenkaarten: Purfaction zet voor u de analyses klaar in het #BeterAanbesteden formaat (spendanalyse & crediteurenkaarten).
  3. Beoordeling en toelichtingen hergebruiken: De vooraf ingevulde waarden controleert u en vult u aan.Eerdere toelichtingen worden in Purfaction bewaard.
  4. Periodiek bijhouden en monitoren en zo de werkdruk evenredig te verdelen en pro-actief reageren.

Aanmelden voor het webinar

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u de Teams vergaderlink voor donderdag 25 april.

    Als u zich verder wilt inlezen op dit onderwerp, lees dan hoe u de spendanalyse  in kunt zetten voor de rechtmatigheidsverantwoording gemeenten. Als u wilt lezen hoe u de spendanalyse nog meer in kunt zetten naast de rechtmatigheidsverantwoording, lees: spendanalyse gemeente, voor doelgerichte actie.

    Wilt u meteen aan de slag met onze oplossing voor de rechtmatigheidsverantwoording, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Graag brengen wij samen met u het controle dossier op orde.

    Related Post