preloader

webinar 19 dec 2023 – spendanalyse & rechtmatigheid | gemeenten

Dit event is reeds voorbij

Dit event is reeds geweest. Als u een PDF van dit event wilt ontvangen, gebruik dan onderstaand aanvraagformulier. Als u meer wilt weten over dit onderwerp kunt u ook een demo bij ons aanvragen, dan kunnen we gericht kijken naar de problemen die u tegenkomt bij de rechtmatigheidsverantwoording.

Webinar spendanalyse en de rechtmatigheidsverantwoording met de #BeterAanbesteden module.
24 minuten webinar

spendanalyse, de tool voor de rechtmatigheidsverantwoording

voor:  gemeentesecretaris, wethouder, financial controller, VIC
datum: 19 dec, 14:00 - 14:30 / is reeds geweest
 
 

Het jaar is bijna afgerond en de komende weken zullen vol zitten met het opbouwen van het controle dossier voor de rechtmatigheidsverantwoording over de afgelopen 4 jaren. Ondanks de hulpmiddelen die worden aangeboden door  BeterAanbesteden , merken we dat  veel organisaties worstelen met het op orde krijgen van de benodigde interne controles.

In deze webinar van 24 minuten, neemt Jeroen Corts, CEO van Purfaction, u mee naar de tool bij uitstek voor het vaststellen, monitoren en verbeteren van de rechtmatigheid van inkoop: de verzorgde spendanalyse en de het automatisch aanmaken en invullen van de #BeterAanbesteden crediteurenkaarten.

Aanvraag PDF van het webinar

Dit webinar is reeds voorbij. Als u wilt, kunnen we de PDF van de presentatie toesturen.

Vul dan uw gegevens hieronder in.

    Als u zich verder wilt inlezen op dit onderwerp, lees dan hoe u de spendanalyse  in kunt zetten voor de rechtmatigheidsverantwoording gemeenten. Als u wilt lezen hoe u de spendanalyse nog meer in kunt zetten naast de rechtmatigheidsverantwoording, lees: spendanalyse gemeente, voor doelgerichte actie.

    Wilt u meteen aan de slag met onze oplossing voor de rechtmatigheidsverantwoording, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Graag brengen wij samen met u het controle dossier op orde.

    Related Post