preloader

Arthur van den Berg

Arthur van den Berg

specialist business analytics & dashboards

Meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van business analyse en rapportage. Een oude rot in het vak, zeg maar. Ooit begonnen met CPM (Corporate Performance Management) maar gaandeweg ook specialismen op het vlak van datavisualisatie, dashboard ontwikkeling en beveiliging eigen gemaakt. Voordat ik mede-eigenaar van Purfaction werd heb ik als consultant projecten verricht in zowel binnen- als buitenland, variërend van multinationals tot aan het MKB, van banken tot aan universiteiten en de GGZ.

Maar, hoeveel ervaring je ook hebt, het gaat erom of het je lukt om je klanten ook ècht wijzer te maken op basis van (hun) data. Ik vind het een voorrecht om mee te draaien in Purfaction en de ideeën van Jeroen en onze klanten te vertalen naar actiegerichte dashboards. Dat laatste is soms best wel een zoektocht; dashboards zó bouwen die èn inzichten geven waar je wat mee kunt èn die gemakkelijk in gebruik zijn. Hiertussen de juiste balans vinden, dat is de uitdaging waar ik graag mijn tanden in zet.

En af en toe, schiet je raak. Dan zie je de inkoop managers naar het puntje van de stoel verschuiven als ze bezig zijn met de dashboards. Rood hoofd, enthousiast en uiterst geconcentreerd. Die momenten vind ik fantastisch en geven mij enorm veel energie.

Graag verwelkom ik je in onze wereld van actiegerichte inkoopdashboards. En hoe leuk het ook is om gegevens in mooie inzichten te zetten (voor mij) en te zien (voor jullie), uiteindelijk gaat het erom dat er slimmer en beter ingekocht gaat worden door inkopers in Nederland. Dat ze ècht impact kunnen maken door maatschappelijk verantwoord in te kopen bij die juiste leveranciers. En als ik door een goed uitgevoerde spendanalyse in de juiste dashboards daarbij helpen, dan is mijn dag gelukt.

 

Skill

business analytics
93%
online dashboard ontwikkeling
97%
data visualizatie
91%
databeveiliging
82%

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.