actiegerichte dashboards

inzichten uit spendanalyse kunnen heel verhelderend en interessant zijn, maar uiteindelijk wil je gewoon weten wat je moet doen. Dit geldt voor hen die beginnen met spendanalyse en voor hen die zich verder willen verdiepen door ook te kijken naar contracten, rechtmatigheid, duurzaamheid en MVI. 

Met dit in ons achterhoofd hebben we al onze dashboards ontwikkeld. Afhankelijk van de zaken die je als organisatie belangrijk vindt, tonen de dashboards welke acties je het beste uit kunt gaan voeren om maximaal resultaat te halen.

Dit artikel toont een greep van de mogelijkheden.

Animated Shape

De actiegerichte dashboards vormen het online analyse en rapportage platform van de gegevens uit “spendanalyse-with-a-service” en maken samen met de reguliere updates onlosmakelijk deel uit van de diensten die we aanbieden. Zie verder bij prijzen.

zelf ervaren, hoe het werkt?

De voordelen van spendanalayse-as-a-service en de actiegerichte dashboards zijn niet altijd even makkelijk uit te leggen in woorden en plaatjes. Wat enorm helpt in de begrips- en de besluitsvorming is het zien van de dashboards en het zelf werken met de analyses. Wij hebben hiervoor diverse demo's gemaakt waar we jullie graag doorheen nemen.

ontdek nieuwe inzichten en prioriteer

een greep uit de Purfaction dashboards

Hieronder voorbeelden van de Purfaction actiegerichte dashboards, inclusief uitleg over wat je nu precies ziet en wat je ermee kunt:

spendanalyse – trends

Voorbeelden van spendanalyse op het WANNEER, trendanalyse.

spendanalyse – ABC-analyse

Voorbeelden van ABC-analyse en het wat, wie en waar.

veilig
spend data & analyses, veilig in onze Azure cloud omgeving
maar zou je denken ...

spend data in online dashboards,
hoe veilig is dat?

Nou, best veilig. Vaak zelfs veiliger dan menig eigen bedrijfsnetwerk. Hoe zit dat dan? Purfaction maakt de spend data en de spendanalyses beschikbaar in een online omgeving. Deze omgeving is volledig afgeschermd, gebruik makend van de meest recente beveiligingstechnieken. Veiligheid van vertrouwelijke informatie heeft onze #1 prioriteit. Dit is hoe Purfaction werkt en is ingericht:
  • Aanloggen op de dashboards gebeurt met een persoonlijk account, gebruik makend van two-factor-authenticatie;
  • Een gebruiker kan alleen díe gegevens zien waarvoor deze is geautoriseerd. Naar keuze zijn de inkoopgegevens verder af te schermen per organisatorische eenheid en/of functie;
  • Toegang tot de dashboards en het aanleveren van de gegevens verloopt via de modernste “end-to-end encryptie” protocollen;
  • De databases en dashboards draaien op Microsoft Azure infrastructuur, op servers in Noord-Europa, waarbij gebruik gemaakt wordt van de modernste beveiligingstechnieken;
  • Alle gegevens zijn ondergebracht bij een Nederlandse ISO-27001 gecertificeerde Managed Services partij.
Een bijkomend voordeel van jullie spend data veilig in onze afgeschermde cloud omgeving is dat je zo voorkomt dat er binnen de organisatie Excel analyses met vertrouwelijke inkoopgegevens heen en weer worden gezonden.